Benefiet dag

benefietNa twee succesvolle evenementen in het kader van het actiejaar 2017 (sponsorloop en schijt je rijk) vragen wij nu graag jullie aandacht voor de benefiet dag. Noteer allemaal in jullie agenda: zaterdag 8 juli 2017 van 16.00 u – 23.00 u

Wij organiseren voor alle leeftijden een gezellige middag/avond op het sportpark bij s.v. Steenwijkerwold. De volledige opbrengst komt ten goede van het Actiejaar. Waarom doen wij dit ook alweer?

Zoals voor veel verenigingen is het ook voor sv Steenwijkerwold elk jaar weer puzzelen om de wensen in te vullen en tegelijkertijd de begroting sluitend te krijgen. Het opbouwen van reserves wordt daarbij ingecalculeerd, maar blijkt niet altijd voldoende.

Daarom is door sv Steenwijkerwold het kalenderjaar 2017 uitgeroepen als ACTIEjaar. Gedurende het jaar zullen vrijwilligers acties ten uitvoer brengen om zo onder andere het kledingfonds te vullen (t.b.v. nieuwe tenues en kleding kader) en een vernieuwing van de toiletgroepen (met rolstoeltoilet) te realiseren.

Onder het genot van een hapje en een drankje kun je genieten van:
>> Muziek van o.a. The moonshine Ramblers – een veiling met uiteenlopende kavels – FIFA toernooi – cavia Race – enveloppen loterij – springkussen – schminken <<

Wij hopen jullie in groten getale te verwelkomen!

Tot 8 juli zullen wij verschillende kavels van de veiling bekend gaan maken via de website en social media, dus hou dit goed in de gaten.

Groeten,
Actiejaar Commissie