Club van Honderd

In het seizoen 2000-2001 zijn 3 enthousiaste leden van Sv.Steenwijkerwold gestart met het opzetten van de “Club van 100”.
In 2015 hebben wij: Lianne Munsterman, Bianca Hetebrij, Keimpe Bijl & Kim Bramsen de “Club van 100” overgenomen.
Leden en niet-leden kunnen hun steentje bijdragen Door een financiële bijdrage te geven zodat wij activiteiten kunnen organiseren voor de jeugd.
De Namen van de leden worden vermeld op een bord in de kantine.

Het doel van de “Club van 100” is dus om activiteiten te organiseren voor de gehele jeugdafdeling. De activiteiten die wij organiseren kunnen zowel voetbal als niet voetbal gerelateerd zijn.

De activiteiten die het afgelopen jaar georganiseerd zijn:

– Jeugdvoetbalweekend
– Ijshockey wedstrijd bezocht van de UNIS Flyers in Heerenveen
– Film middag
– Speelboerderij De Drentse Koe

Van alle activiteiten staan de foto’s op de site.

De “Club van 100” is onafhankelijk van het bestuur van de vereniging.

Wie kan lid worden: Iedereen kan lid worden met uitzondering van bedrijven.

Wat krijgt een lid er voor terug: Een vermelding op het bord in de kantine en natuurlijk het belangrijkste: leuke activiteiten voor de jeugd!

Meld je aan als lid en download het formulier of haal hem op uit de kantine!