Sportpark

De Kantine

De accommodatie van sv Steenwijkerwold is in 2011 geheel gerenoveerd.
Tevens zijn hierbij de kleedkamers meegenomen, dus alles is weer in perfecte staat.
Ook de buitenkant van het clubgebouw is onderhanden genomen. Samen met de gemeente is er in zijn totaliteit nieuw hout omheen gekomen. Ook is er over het hele dak nieuw dakleer gelegd en alles van binnen en buiten geschilderd.

Zodoende kunnen we weer een paar jaar vooruit.
Sv Steenwijkerwold beschikt over een gemoedelijke kantine.Voor en na de sportactiviteiten kan hier lekker worden genoten van een kop koffie, thee of andere versnapering. De kantine is een belangrijke ontmoetingsplaats waar alle wetenswaardigheden en ontwikkelingen binnen club en dorp uitgebreid met elkaar worden besproken. De kantine wordt gerund door een zeer enthousiaste vrijwilligersgroep die u graag voorzien van een natje en een droogje.

De Kleedkamers

Sv Steenwijkerwold heeft sinds verbouwing de directe beschikking over totaal 6 kleedkamers en een tweetal scheidsrechters kleedkamers. Kleedkamers 7,8, 9 en 10 zijn in eerste instantie ingericht voor de binnensporten en worden over het algemeen veel gebruikt door de volleybalvereniging van sv Steenwijkerwold.

kleedkamers

De Velden

In totaal heeft sv Steenwijkerwold 4 velden en 1 grote (veld 6) en 1 kleine (veld 5) oefenhoek.
Veld 1 is het hoofdveld. Op veld 2 (in eigen beheer is van de club) staat rondom een lichtinstallatie waardoor ook ’s avonds wedstrijden gespeeld kunnen worden.
Veld 1, 3 en 4 zijn eigendom zijn van de gemeente Steenwijkerland.velden