In Memoriam: Roelie Veenman-Vink

28 april 2021 8:15

Op donderag 22 april jl. is ons lid van verdienste Roelie Veenman-Vink overleden. Roelie heeft veel verschillende vrijwilligers taken uitgevoerd binnen de club.

Zo heeft ze jaren achter de bar gestaan, waarbij het Gelderingen toernooi voor haar een jaarlijks terugkerend hoogtepunt was.

Ook was ze trouw supporter van het vroegere Zaterdag 1 elftal en tot op het laatste bij Zondag 1.

Tevens heeft ze jarenlang loten verkocht voor aanvang van de wedstrijden van deze beide teams.

Als het vroegere clubblad fysiek in elkaar gezet moest worden, was Roelie hier ook altijd druk mee.

De laatste jaren was ze bij de maandagploeg ondersteunend bezig achter de bar (voor de koffie) en zorgde ze er mede voor dat de keuken, bar en bestuursdkamer er weer spik en span uit zagen. Hier moest ze om gezondheidsredenen stoppen.

Daarnaast heeft ze door de jaren heen vermoedelijk nog meerdere taken uitgevoerd, want je deed eigenlijk nooit tevergeefs een beroep op haar.

Roelie_Veenman_IM.jpg

We wensen familie en bekenden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Bestuur en leden sv Steenwijkerwold.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!