Dringende oproep voor assistentie bij theater Tolhekke

18 juni 2021 16:00

Deze zomer gaat de Meenthe in Tolhekke een aantal voorstellingen geven. Wij als club kunnen hier een aanzienlijke financiële bijdrage mee verdienen als we per voorstelling 8 vrijwilligers leveren. Deze financiële bijdrage is erg noodzakelijk gezien het afgelopen seizoen zonder inkomsten.

Dus meld je aan en steun tegelijk jullie vereniging

Het gaat om de periode 1 juli t/m 24 juli (19.00 - 23.00) en totaal 15 voorstellingen. Je bent actief als parkeer of tribune begeleider. Je mag uiteraard de voorstelling meekijken en voor een "natje" en "droogje" wordt gezorgd. Je hoeft uiteraard niet iedere keer, maar als je een paar avonden kunt helpen is fantastisch! Zegt het voort en steun jullie club op deze geweldige manier!

Geef je zo snel mogelijk op bij Wessel Bijl via Whatsapp, sms of bel gewoon: 06 - 372 828 85

Oja, op dit moment zijn er 16 aanmeldingen. Deze vrijwilligers zouden dan wel erg vaak moeten opdraven, dus meld je ook aan.

Het programma: https://www.openluchttheatertolhekke.nl/voorstellingen/

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!