DYKA - sv Steenwijkerwold

DYKA

DYKA

chrome_1Dt1DrrXnn.png

Aangenaam, wij zijn DYKA

Al sinds het jaar 1957 houden wij ons bezig met de productie van kunststof leidingsystemen. DYKA is echter veel meer dan alleen een producent: we zijn ook uw persoonlijke gesprekspartner, handelspartner en technisch adviseur. Bij u op locatie, of gewoon in een van onze filialen. Bovendien bent u bij DYKA verzekerd van innovatieve en duurzame producten en de allerbeste A-merk producten!

Oplossingen voor riool- water- lucht, gas- en energienetwerken

Sinds de start in 1957 is DYKA uitgegroeid tot een internationale totaalaanbieder van duurzame oplossingen voor riool-, water-, lucht-, gas en energienetwerken. Onze kunststof leidingsystemen in PVC, PE en PP worden met name toegepast in de woning- en utiliteitsbouw en in de grond-, weg- en waterbouw.

Meer dan een productiebedrijf

Wij produceren en leveren niet alleen onze eigen producten, maar zijn ook groothandel in diverse A-merken. Bovendien zijn wij uw persoonlijke (technisch) adviseur en handelspartner. Reken- en tekenwerk, dimensionering, een aantrekkelijke offerte of gewoon problemen waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt; wij helpen u met al dit soort zaken.U vindt ons op:

Produktieweg 7

8331LJ Steenwijk
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!