Facebook Toestaan Niet toestaan

“Ons Tweede” uit tegen VV Gieten

22 oktober 2019 11:45

Kor

Vandaag 20 oktober was het vroeg verzamelen, namelijk 08:00, om te vertrekken richting VV Gieten.
Na ongeveer een uur rijden waren we aangekomen bij een erg mooie accomodatie.

Na de aftrap om 10:00 werd het in de eerste helft zeer duidelijk dat “Ons Tweede” niet de energie kon opbrengen van de afgelopen wedstrijden. Na een zwakke start wist VV Gieten al gauw de score op 1-0 te brengen. Toen niet al te veel later een makkelijk gegeven strafschop door Gieten werd verzilverd, 2-0, en kort voor rust ook nog de 3-0 viel, stond Steenwijkerwold voor een zware opgave in de 2e helft.

Na enige omzettingen en een donder speech was de 2e helft een stuk scherper echter het was Gieten wat de 4-0 erin schoot. Daarna scoorde “Ons Tweede” nog wel via Jorni een eretreffer, 4-1.

Komende zondag 27 oktober zal het een stuk scherper moeten, want dan komt SC Stadspark uit Groningen op bezoek op het Sportpark van SV Steenwijkerwold. We hopen jullie allen vanaf 12:00 te mogen verwelkomen om ons aan te komen moedigen,