Zilver sponsoren

Zilver sponsoren

OVER QUALITAS

U bent ondernemer en zoekt een jurist die toegankelijk en ontzorgend is? Of bent u juist particulier en wilt u betaalbaar en begrijpelijk advies? Dan bent u bij Qualitas Juridische Dienstverlening aan het juiste adres. Ook voor hen die een eigen jurist  zoeken in het kader van de rechtsbijstandsverzekering en voor hen die moeite hebben om facturen betaald te krijgen.

OVER Café Gelderingen

Het gezelligste café van Steenwijkerwold.
Gewoon naar de kroeg? Of wil je een zaal huren in Steenwijkerland voor een bruiloftfeest, reünie, familiefeest of rouwdienst? De Gelderingenzaal  is perfect voor verscheidene activiteiten en biedt ruimte aan groepen tot 250 personen.

OVER Falkena Glas en Schilderwerken

Wij zijn thuis in de afwerking en het onderhoud van glas- en schilderwerken en hebben veel ervaring met wandafwerking. Bij ons regelt u dus meerdere klussen in één klap.

Falkena Glas en Schilderwerken:

  • Schakelt snel, is informeel en houdt van persoonlijk contact.
  • Heeft kennis van de beste materialen en gereedschappen.
  • Beschikt over een goed ingerichte werkplaats met magazijn.
  • Werkt dankzij een gedegen werkvoorbereiding snel, op tijd en nauwkeurig.

OVER Muta Sport

Als specialist in sportkleding, kleden wij honderden verenigingen en teams in Nederland. Je ziet onze sportkleding elke week terug. Van hockeyveld tot tennisbaan; van zwembad tot basketball-court.

Voor elke sport bieden we een prachtig en veelzijdig aanbod. En we helpen verenigingen om van hun clubkleding een slimme inkomstenbron te maken.

Naast kleding kun je bij ons terecht voor sportmaterialen, veldinrichting en promo-wear.

OVER Elan Notarissen

Wij zijn Elan Notarissen, een organisatie van notarissen, juridisch/fiscaal adviseurs en mediators, waar u centraal staat en niet de akte.

Wij bieden alle voorkomende notariële diensten aan, van het verzorgen van de overdracht van uw pasgekochte woning en het vestigen van een hypotheek, tot het opmaken van een samenlevingscontract, levensvolmacht, testament, het oprichten van een B.V. en het afwikkelen van nalatenschappen.

OVER Expert Steenwijk

Wilt u een nieuwe televisie, wasmachine, inbouwvaatwasser, koelkast, stofzuiger of laptop kopen?
Bij Expert Steenwijk ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan uw wensen voldoet. 
Onze ervaren verkopers helpen u graag de juiste keuze te maken. Kiest u voor het gemak van online bestellen? Een andere naam, maar het vertrouwde team van Sebastiaan Beute staat voor u klaar.

OVER Store6 Fashion & Interieur

Store6 Fashion en Interieur is een leuke woonwinkel in het centrum van Steenwijk

Wij hebben in de winkel een mooie collectie dameskleding, variërend van een casual jeanslijn tot meer exclusieve draagbare damesmode van merken als Tom Tailor en More&More, in maten die lopen van XS tot XXL. Daarnaast heeft Store 6 een uitgebreide collectie interieurartikelen als kleinmeubelen, vazen en accessoires.

OVER Webwijs

De offline partner in online dienstverlening

Webwijs is het digitale verlengstuk van je bedrijf. Soms een beetje vreemd en eigenwijs. Altijd oprecht en rotsvast.  

Met onze strategische blik bouwen we onweerstaanbare campagnes en websites om je vingers bij af te likken. Elk idee is een schot op doel en met minder nemen we geen genoegen. Hier zijn wij goed in!
Er staat altijd een pot goede filterkoffie voor je klaar. Schuif je aan?

2015312_OBV.png

OVER Onderlinge Brandverzekering "Steenwijkerwold"

Goed voor elkaar!

Een persoonlijk advies, een eerlijk product en een kantoor bij u om de hoek. Dat vindt u bij Onderlinge Brandverzekering Steenwijkerwold. We kennen u en de regio waar u woont. Zo kunnen we uw vragen beantwoorden met heldere oplossingen. En u hoeft niet in Steenwijkerwold te wonen om lid te zijn van de Onderlinge Steenwijkerwold. Ook als u woont in de regio . bent u van harte welkom.

Onderlinge Steenwijkerwold heeft de opstal- en inboedelverzekering, de kostbaarhedenverzekering en de mobiele dekking in eigen portefeuille. We hebben voor deze schades een samenwerking met de herverzekeraar Qbere. Mede daardoor kunnen we de premies laag houden. De overige verzekeringen hebben we ondergebracht bij SOM verzekeringen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!