Vacature: sv Steenwijkerwold vrouwen 1 zoekt trainer M/V

20 januari 11:00  sv Steenwijkerwold is per direct of zo spoedig mogelijk op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze trainer/coach voor Vrouwen 1 uitkomend in de 3de klasse. meer »

Schrijf je in voor het FIFA 22 toernooi

24 januari 18:30  Op zaterdag 5 februari organiseren de Evenementencommissie en De Club van 100 een FIFA 22 toernooi.meer »

Zondag 1 genomineerd als sportploeg van de jaren 20/21.

24 januari 12:00  Voor de prestaties in het jaar 2019 is het 1e elftal van sv Steenwijkerwold genomineerd voor sportploeg van het jaar 2020-2021. Op 14 februari aanstaande wordt bekend wie de sportploeg van Steenwijkerland wordt. Door Corona gaat deze editie eenmalig over 2 sportjaren!

Snertactie Steenwijkerwold groot succes

24 januari 10:45  Op 18 december heeft bij sv steenwijkerwold de jaarlijkse snertactie weer plaats gevonden. Een mooi groepje vrijwilligers ging op pad om de snert in de regio te gaan verkopen. De verse snert werd verzorgt door slagerij Bouma en slagerij Ter Schure. Om de snert te vervoeren kon er gebruik gemaakt worden van busjes van Slagerij Bouma, Jan de vent, Martijn Kok, Raymond Hunneman, autobedrijf Van Essen, en Vredenburg, hiervoor heel erg bedankt. Nadat alle snert verkocht was en al het geld geteld konden de vrijwilligers nog genieten van een wel verdiend biertje. De opbrengst is uiteindelijk 1250 euro geworden.

FIFA 2022 Toernooi

20 januari 21:45  De Evenementencommissie en de Club van 100 organiseren een FIFA 2022 Toernooi. We starten om 15.00 uur met de jeugd vanaf 13 t/m 17 jaar. Einde ongeveer 18 uur. Deelname is gratis en incl. 1 consumptie en een zakje chips. Naar aanleiding van het vorige toernooi organiseren we ook voor de oudere liefhebbers een toernooi. Deze ronde start om 18.30 uur. Meedoen is gratis incl. 1 consumptie. Deze week wordt de poster met de opgave link geplaatst. Let op, er zijn twee posters 1 voor de middag en 1 voor de avond. Durf jij het aan, doe mee! We moeten afwachten betreft de Corona regels, maar we hopen dat het weer kan. Tot zaterdag 5 februari.

Corona update 14-1

16 januari 14:00  Beste leden, Op deze persconferentie van 14 januari 2022 zijn er verruimingen voor de sport gekomen, waaronder voor het voetbal. Vanaf vandaag mag er buiten weer onbeperkt gesport worden zonder nadere voorwaarden, dus geen coronatoegangsbewijs, geen 1,5 meter afstand en geen avondklok. Onderling mogen er ook wedstrijden gespeeld worden. Helaas zijn andere verenigingen nog niet welkom om wedstrijden te komen spelen. Het belangrijkste is dat er weer gevoetbald kan worden. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!