Jubileum sv Steenwijkerwold 2023

30 september 13:15  Op 15 juni 2023 bestaat onze Vereniging 50 jaar.meer »

Steenwijkerwold start competitie goed tegen Dwingeloo: 2-1.

27 september 16:00  Steenwijkerwold maakte een goede competitiestart door de eerste wedstrijd, op eigen veld tegen Dwingeloo, met 2-1 te winnen. Na een 1-1 ruststand trok de ploeg die het meest aanspraak op de overwinning mocht maken met 2-1 aan het langste eind. meer »

Verbouwing Kantine.

21 september 8:15  Informatie over de aanstaande renovatie van onze kantinemeer »

Inloopkwartiertje Bestuur

21 september 8:15  Even binnen lopen bij het bestuur van sv Steenwijkerwold.meer »

Grote Clubactie bij sv Steenwijkerwold

21 september 7:30  Jaarijks doen meer dan 5000 verenigingen mee aan de Grote Clubactie. De Grote Clubactie is een loterij waarbij een deel van de opbrengst van de verkochte loten ten goede komt aan de betreffende vereniging.meer »

Steenwijkerwold bekert verder: 4-0 tegen Olyphia.

20 september 16:00  Wat betreft het overleven in de poulefase in de strijd om de KNVB-districtsbeker maakte Steenwijkerwold aan de minimale onzekerheid een eind door op eigen veld Olyphia uit Noordwolde een 4-0 nederlaag toe te brengen. De gasten brachten zichzelf kort na de aftrap al in problemen door een idiote overtreding van Jordy de Jong op Mitchell Mosterman. Daardoor konden de groenhemden al vanaf de derde minuut met tien man verder, terwijl Mosterman nog net naar de kant kon strompelen. De Stellingwerfers deden het met een man minder nog verrassend knap, maar konden niet voorkomen dat de thuisclub na een 1-0 ruststand toch nog met een 4-0 zege van het veld stapte. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!