Oud papier Augustus (zelf brengen)

26 juli 8:45  Vanwege de vakanties en gebrek aan vrijwilligers wordt er in augustus geen papier opgehaald door sv Steenwijkerwold.meer »

Voorlopige indeling Dames senioren sv Steenwijkerwold

12 juli 16:45  We zijn er uit! De trainers, leiders en de technische commissie hebben de indeling voorlopig vastgesteld voor de damesteams van ons mooie sv Steenwijkerwold. Er zijn maar liefst 5 damesteams actief dit jaar. Drie dames elftallen en twee zeventallen. Daar mogen we best trots op zijn. Damesvoetbal leeft, er heerst een goede sfeer en door middel van o.a. mixtoernooitjes en meetrainen maken de meisjes onder 17 een mooi stap richting de senioren. meer »

Competitie indeling Zondag 1 & 2 en Vrouwen 1

9 juli 9:30  De competitie indelingen voor Zondag 1 & 2 en Vrouwen 1 zijn bekend gemaakt.meer »

voorlopige teamindeling jeugd

7 juli 16:15  In bijgevoegd bestand vindt u de voorlopige teamindeling van de jeugd. Deze is voorlopig en er is dus nog niks definitief. Bij de plaatsen waar VACANT staat zijn wij dringend op zoek naar mensen die onze jeugd komend seizoen wil begeleiden en trainen. meer »

Team indeling heren senioren 2021/2022

25 juni 15:30  De indelingen voor de senioren heren teams zijn weer rond. In overleg tussen leiders, trainers en TC zijn de volgende selecties opgesteld. Uit de groep voor de 1e/2e en 3e selectie zullen later 3 teams vorm gegeven worden .meer »

Dringende oproep voor assistentie bij theater Tolhekke

18 juni 16:00  Deze zomer gaat de Meenthe in Tolhekke een aantal voorstellingen geven. Wij als club kunnen hier een aanzienlijke financiële bijdrage mee verdienen als we per voorstelling 8 vrijwilligers leveren. Deze financiële bijdrage is erg noodzakelijk gezien het afgelopen seizoen zonder inkomsten.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!