Selectie sv Steenwijkerwold neemt afscheid van oudgedienden

15 oktober 13:00  Op een druilige zondagmiddag in oktober en een eveneens verregende wedstrijd van Steenwijkerwold tegen HODO heeft de selectie afscheid genomen van een zevental spelers en in het bijzonder onze wasvrouw Gé Otten. Daar waar het publiek zich onder de paraplu liet vermaken door de plaatselijke sv, vonden de oudgediende het wel welletjes en stonden gebroederlijk met z’n allen in de (feest)tent te wachten op wat komen ging. Nadat de selectie was opgewarmd en de eerste frustraties door een slinger aan het rad waren verdwenen, kon er worden gestart met het afscheid. meer »

Agro Giethoorn en Heideveld sponsoren scorebord

14 oktober 20:45  Sinds jaar en dag had sv Steenwijkerwold het scorebord in de hoek van het veld hangen en bezoekers die de aftrap gemist hadden, keken bij binnenkomt op het sportpark vaak even om de hoek om te zien of er al gescoord was.meer »

Steenwijkerwold herstelt zich bij Dwingeloo: 1-3.

10 oktober 20:00  De 75-jarige vv Dwingeloo kon de eerste thuiswedstrijd op het prachtige sportpark “De Hulsebosch” tegen Steenwijkerwold niet met een overwinning bekronen. Integendeel, de bezoekers kwamen tot een verdiende overwinning. Na een 1-2 ruststand werd het uiteindelijk een 1-3 zege. meer »

GroteClub actie 2021

9 oktober 13:45  De Grote Clubactie, extra duwtje in de rug voor de vereniging. Dit jaar gaat het bedrag naar materiaal voor de jeugd.meer »

In Memoriam: Jacob Dolstra

7 oktober 8:45  Afgelopen maandag bereikte ons het bericht dat een van onze gewaardeerde vrijwilligers, Jacob Dolstra, overleden is.meer »

Rabo Clubsupport, doe je ook mee?

5 oktober 9:00  Beste leden en vrienden van de vereniging. Wij doen ook dit jaar weer mee met Rabo Clubsupport. Stem op ons en steun de vereniging.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!