Home - sv Steenwijkerwold

Steenwijkerwold beslist spannende strijd met Dwingeloo in haar voordeel: 0-2

Gisteren, 5 februari 19:45  Het niveau van de klassieker op sportpark “De Hulsebosch” in Dwingeloo tussen de plaatselijke favorieten en Steenwijkerwold viel wat tegen, maar de spanning vergoedde alles. Lange tijd leek het treffen af te stevenen op een doelpuntloze remise, maar in de slotfase sloegen de gasten toch nog toe. Na een 0-0 ruststand vertoonde het scorebord bij het eindsignaal van arbiter Sjoukje de Jong een 0-2 eindstand, en daar waren de winnaars duidelijk erg blij mee. meer »

UPDATE Verbouwing kantine

3 februari 12:00  In de algemene ledenvergadering hadden wij de verwachting uitgesproken om omstreeks deze periode met de verbouwing te kunnen beginnen. Hieraan waren wel een aantal voorwaarden verbonden. meer »

50-jarig jubileum weekend

26 januari 13:30  In het weekend van 3 en 4 juni zal het 50-jarig jubileum plaatsvinden. Voor jong en oud! Noteer het vast in je agenda! meer »

Update 23-01-'23, commissieleden voor ons jubileum weekend

23 januari 22:15  De commissie is bijna compleet.meer »

Vacature: SV Steenwijkerwold vrouwen 1 zoekt trainer M/V

21 januari 16:15  SV Steenwijkerwold is voor seizoen 2023 / 2024 op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze trainer/coach voor Vrouwen 1 uitkomend in de 3de klasse.meer »

Verbouwing Kantine.

7 januari 8:15  Informatie over de aanstaande renovatie van onze kantinemeer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!