Line up en Ballen jongens/meisjes Sv Steenwijkerwold 1 -SC Heerenveen 6 july

20 juni 20:00   De line-up en ballen jongens/meisjes voor de wedstrijd tegen SC Heerenveen zijn bekendmeer »

Wie kan ons helpen.

18 juni 0:00  Voor de wedstrijd met Heerenveen zijn we nog opzoek naar hulp. meer »

Informatie Line-up en ballenjongens/ meisjes bij wedstrijd tegen SC Heerenveen

17 juni 21:45  Voor de line-up en de ballenjongens/ meisjes tijdens de wedstrijd tegen SC Heerenveen op 6 juli zijn dusdanig veel opgaves dat hiervoor geloot gaat worden. Dit zal aanstaande donderdag (20 juni) om 19:00 uur gebeuren op het sportpark. Er is de mogelijkheid om hier bij te zijn. De gelukkigen zullen hierna uiteraard bericht krijgen.

Voorlopige teamindeling senioren 2024/2025

12 juni 15:30  De TC heeft in samenspraak met trainers/leiders een voorlopige teamindeling samengesteldmeer »

de vrijwilligersavond was een groot succes!

5 juni 12:15  Afgelopen vrijdag 31 mei vond de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats. Met een aantal van ongeveer 55 vrijwilligers is er een pub quiz gespeeld onder het genot van een hapje en een drankje. Wij willen alle deelnemers bedanken voor een onwijs leuke avond!meer »

Info betreft gebruik van de velden

4 juni 0:15  Ivm onderhoud en het herstel van de velden mogen we ze in de zomer niet gebruiken. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!