Martin Bronswijk Uitgelicht!!!

25 oktober 17:30  Erelid en ridder in de Orde van Oranje-Nassau Martin Bronswijk na meer dan 50 jaar gestopt.meer »

De Vertrouwenspersoon uitgelicht!!!

31 januari 16:00  Een functie binnen de vereniging waar hopelijk nooit een beroep op gedaan hoeft te worden, maar toch is het van groot belang dat er iemand is bij wie je terecht kan, wanneer dat nodig is. meer »

De papiercommissie Uitgelicht!!!

2 januari 19:30  Sinds jaar en dag wordt maandelijks het oude papier opgehaald. Dit keer een nadere kennismaking met de drijvende krachten achter deze actie.meer »

De nieuwe voorzitter Uitgelicht!!!

5 december 14:15  Sinds de vergadering van afgelopen vrijdag is het officieel: we hebben een nieuwe voorzitter en zijn naam is Marcel Zuidema. Niet iedereen kent hem, toch woont hij al sinds 2005 in Steenwijkerwold en voetbalt nu zo’n jaar of 6 à 7 bij het 40+ team. Voor een verdere kennismaking kwam hij bij mij aan tafel zitten. meer »

De razende reporter, Bert Winters Uitgelicht!!!

11 oktober 16:15  Na iedere wedstrijd staat er weer een mooi verslag in de krant. Dit keer in uitgelicht onze razende reporter: Bert Winters.meer »

Veldcommissie Uitgelicht!!!

8 september 15:30  Wie geniet er nou niet van een mooie groene grasmat? Maar een mooi speelveld heb je niet zomaar. Dit keer in ‘Uitgelicht’ een gesprek met de Veldcommissie.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!