Facebook Toestaan Niet toestaan

Steenwijkerwold kansloos tegen Bon Boys: 0-2.

1 februari 2024 11:30

Bert Winters

Steenwijkerwold leed op eigen terrein tegen koploper Bon Boys uit Haaksbergen een nederlaag. De kampioenskandidaten lieten er geen twijfel over bestaan wie de punten zou incasseren, en wonnen met 0-2.

De door diverse oorzaken sterk afgeroomde selectie van de thuisclub hield het tegen de sterke Twenten nog lang vol en hier en daar begon de hoop op een onverwacht (en onverdiend) puntje toe te nemen, maar toen aanvoerder Milan Bultman bijna halverwege de tweede helft een doeltreffend gaatje vond was het wel gedaan met de spanning. Op de rand van blessuretijd bepaalde Just Leferink de eindstand op 0-2.

“Jammer”, vond trainer Gerjan van der Hoogen na afloop. “Laat het duidelijk zijn: die overwinning voor Bon Boys was natuurlijk verdiend, maar aan dat eerste doelpunt ging een overtreding vooraf. Verdediger Niels Bramsen werd weggeduwd, zodat hij niet kon opruimen en hun aanvoerder kon scoren. Als dat doelpunt niet valt ga ik natuurlijk niet zo veel wisselen en dan moet ik het nog zien”.

(Door samenloop van omstandigheden deze keer een laat en beknopt verslagje. Volgende keer hoop ik weer een volledig en tijdig verslag te kunnen plaatsen)